Resurser

Här kan du hitta allt du kan ladda ner

helt gratis såklart!

– Här fyller vi ständigt på med nyheter –

E-Böcker

Just nu helt gratis!

uppnå lönsamhet med kryptovalutor

E-bok om kryptovalutor

Denna bok kommer att ge dig värdefulla tips om hur du blir lönsam med digitala tillgångar. Den hjälper dig även att hänga med i den finansiella revolutionen. Slösa inte din tid med uråldriga taktiker för att uppnå lönsamhet genom att investera med digitala valutor. Den här gratis e-boken kommer att ge dig de beprövade strategierna du behöver för att lyckas. Så kan du direkt undvika kostsamma misstag och börja generera kontinuerliga vinster. Garanterat!

krypto e bok din tradingklubb dennis sahlström
NEW-EDITION-Lunchtime-Trader-Book-2-1000x1536

Aktiemarknadsexperter avslöjar deras enkla 20-minuter om dagen formel för att bygga en investeringsportfölj värd miljoner – på mindre än 5 år. Slutligen, ta reda på strategierna för att uppnå rikedom på aktiemarknaden med minimal risk och lev livet enligt dina drömmar! Den här Gratis E-boken kommer att visa dig BEPRÖVADE strategier så att du kan undvika kostsamma misstag.

Just nu helt gratis!

The lunchtime Trader

E-bok om aktier

Just nu helt gratis!

The stock entrepreneur

E-bok om Aktier

Lär dig tips och tricks från proffsen. Ett av de mest säkra sätten att uppnå ekonomiskt oberoende är att lära sig hur man hanterar aktiemarknaden och sätter dina pengar i arbete för dig. 

Nästa tanke som du kan tänka på är “det här låter bra men jag vet inte så mycket om aktiemarknaden”.  – Då är denna bok perfekt för dig! Men även för proffset som vill avancera.

The crypto entrepeneeur product e book pic

Här introducerar vi dig till världen av kryptovalutor! Allt du behöver veta om kryptovaluta och hur du investerar.

Den här boken beskriver de grundläggande metoderna för att köpa och handla bitcoin samt dess fördelar och nackdelar. Läsaren får också en förståelse för kryptovalutornas framtid i denna bok. Mycket bra för nybörjaren. Denna bok ger även värde till dig som är bekant med ämnet men som vill ta ditt investerande till nästa nivå med detta otroliga medel!

Just nu helt gratis!

The Crypto entrepreneur

E-bok om kryptovalutor

Just nu helt gratis!

The Real Estate entrepreneur

E-bok om Fastighetsinvesteringar

Komplett guide om att investera i fastigheter och allt runtom – från början till slut. Taktisk vägledning, råd och strategier från de mest framgångsrika personerna i branschen. Framtiden för fastigheter och hur du kan bygga din finansiella framtid med hjälp av det. Den här boken visar att att se andra som redan är framgångsrika inom området är den bästa metoden för att lära sig allt om hur man investerar i  fastigheter.

Rapporter

TOP TEN Best Practices Successful Investor

Vi delar med oss av våra 10 bästa metoder för att bli framgångsrika

Lär dig av över 22 års erfarenhet av lönsamma investeringar och få ett försprång. Med våra beprövade strategier.

Just nu helt gratis!

De 10 bästa metoderna för en framgångsrik investerare

Rapport

Gåva till dig!

Cheat sheet

Investeringsstrategier för aktier och kryptovalutor

Det här är din chans att få samma avkastning på dina pengar som de största investeringsfonderna i världen. Med enkla och beprövade strategier som verkligen fungerar! Här får du helt enkelt alla grunderna för hur du ska handla och bli framgångsrik. Med investeringsstrategier för både aktier och krypto!

cheat sheet pdgroup
10 Worst Mistakes 99% Do

Hur man undviker de 10 värsta misstagen 99% gör när du tradar och investerar!

Lär dig av över 22 års erfarenhet av lönsamma investeringar och få ett försprång. Med våra beprövade strategier.

Just nu helt gratis!

Hur man undviker de 10 värsta misstagen 99% gör

Rapport

Gåva till dig!

The Wyckoff Method förklarad i 5 enkla delar

Rapport

Wyckoff-metoden utvecklades av Richard Wyckoff på 1930-talet som en serie principer och strategier för handlare och investerare. Den tillämpas nu på alla sorters finansiella marknader och anses vara en viktig del av modern teknisk analys. Metoden inkluderar tre grundläggande lagar, konceptet Composite Man, en metod för att analysera diagram (Wyckoffs Schematics) och en femstegsmodell för marknaden. Wyckoffs arbete inspirerades av andra framgångsrika handlare och han gjorde omfattande forskning för att skapa flera teorier och handelstekniker. Han utvecklade också specifika köp- och säljtester och en unik kartläggningsmetod baserad på Point and Figure-diagram.

 

Artikeln ger en introduktion till ljusstake-diagram för nybörjare inom trading eller investeringar. Den förklarar vikten av att kunna läsa ljusstake-diagram för att hantera risk och fatta investeringsbeslut. Artikeln syftar också till att förklara vad ljusstake-diagram är och hur man läser dem.

 

Just nu helt gratis!

candlestick charts för nybörjare

Rapport

Gåva till dig!

hur du maximerar dina vinster med take-profit & minimerar dina förluster med stop-loss

Rapport

Stop-loss och take-profit nivåer är viktiga begrepp som används av investerare  för att bestämma sina exit-strategier beroende på deras risktolerans. Dessa begrepp används ofta både inom traditionella marknader och krypto marknader och är särskilt populära bland investerare som använder teknisk analys.

 

Hammer-ljusstaksmönster används vanligtvis inom teknisk analys för handel på olika marknader, inklusive krypto, aktier, index, obligationer och valuta. De kan hjälpa investerare att identifiera potentiella trendvändningar efter bullish eller bearish trender, vilket indikerar en bullish vändning i slutet av en nedåtgående trend eller en bearish vändning efter en uppåtgående trend. Bullish hammer-ljusstakar inkluderar hammer och inverted hammer, medan bearish varianter inkluderar hanging man och shooting star, som uppstår efter en uppåtgående trend. När de kombineras med andra tekniska indikatorer kan hammer-ljusstakar ge investerare ingångspunkter för långa och korta positioner.

 

Just nu helt gratis!

hur du investerar med hammer candlestick patterns

Rapport

Gåva till dig!

konsten att välja aktier - insider-tips från experter

Rapport

Denna rapport ger strategier och tekniker för att välja rätt aktier för en investeringsportfölj. Innan man investerar i en aktie är det viktigt att förstå företagets affärsmodell, finansiella prestanda och konkurrenssituation på marknaden genom att läsa årsredovisningar, finansiella rapporter och analytikerrapporter. Investorer bör leta efter företag med starka fundamentals, såsom en hälsosam balansräkning, konsekvent intäktsökning och höga vinstmarginaler.

Compound Calculator

Med hjälp av compounding (ränta på ränta) så återinvesterar vi avkastningen och maximerar våra vinster. Med hjälp av detta verktyg så kan du räkna ut din vinst över tid.

Vad är Compounding? (ränta på ränta)

Hemligheten bakom att bli rik är ränta på ränta effekten. Albert Einstein sägs ha beskrivit detta fenomen som världens åttonde underverk. Konceptet innebär att du får avkastning inte bara på ditt ursprungliga sparande utan också på den ackumulerade räntan som du har gjort på den tidigare investeringen av ditt sparande.

Vår kalkylator för ränta på ränta visar dig hur mycket dina pengar kommer att växa över tiden om du investerar dem och återinvesterar dina vinster varje år. Det ger en beräknad framtida balans och uppdelning för tidsperioden. 

Ränta på ränta är hemligheten till att bygga välstånd över tid. Detta genom att investera månadsvis och återinvestera dina vinster under en längre period.

Compound chart

Vi rekommenderar att du börjar med ett minimum på €2 000 och ett månatligt lägsta åtagande på €100. Avsikten är att använda en viss summa pengar varje månad till din ekonomiska frihet.
Om du kan börja med €5 000 till €10 000, kommer du att se dina pengar växa mycket snabbare.

Men målet här är att börja, inte mängden du börjar med! Exponentialeffekten och compounding (ränta på ränta) kommer att göra jobbet åt dig.

Vår ränta-på-ränta-kalkylator räknar ut hur ränta på ränta kommer att se ut för just dig.

Ränta på ränta påskyndar tillväxten av dina tillgångar. Det låter dig ackumulera en summa pengar snabbare än med enkel ränta eftersom du kommer att tjäna avkastning på både pengarna du investerar och avkastningen. Det betyder att du inte behöver spara så mycket pengar för att uppnå dina mål!
Att spara pengar är inte målet här. Att växa och föröka sig är det. Att kombinera dina investeringar kommer att göra detta.

Efter ränta på ränta är den effektiva årliga räntan den ränta du får på din investering. När räntan ökar stiger den effektiva årsräntan över den nominella årsräntan. Ju högre effektiv årsränta, desto fler gånger förstärks räntan inom året.

Se vad som är aktuellt just nu!

Delta på ett av våra masterclasses helt gratis och lär dig grunderna för hur du ska investera, med både kryptovalutor och aktier!

WE HAVE JUST REVISED AND UPDATED OUR BRAND NEW CHEAT SHEET FOR 2023!

WE ARE GIVING AWAY A 100 COPIES FOR FREE, CLAIM YOURS NOW

'THE NEW BEAT ANY INVESTMENT FUND CHEAT SHEET FOR 2023'

This Is Your Chance To Make The Same Returns On Your Money As The Largest Investment Funds In The World… With A Simple, Proven Secret Strategy That Really Works!

Cheat sheet transparent

Where should we send your Free cheat sheet ?