P&D Group Logos (29)

Säkra våra minikurser helt gratis under en begränsad period

–  Starta din resa mot ekonomisk frihet nu (ord pris 5700 SEK)

Om minikurserna du kommer att få

Upptäck Hemligheterna Bakom Aktiemarknaden och Kryptovalutor för Att Uppnå Ekonomisk Frihet med Våra Minikurser!

- Visste du att du kan handla och investera dig till ekonomisk frihet på så lite som 20 minuter om dagen, med minimal risk? Med våra 40 omfattande videokurser, framställda av de framstående investerarna och självskapade miljonärerna Philip Klang och Dennis Sahlström, avslöjas de kraftfulla strategierna som kan förändra ditt synsätt på investeringar och trading. Varje video är skräddarsydd för att ge dig djupgående kunskap och praktiska färdigheter.

✔️ Lär dig 5 konkreta sätt, speciellt anpassade för dig som privatinvesterare: Dessa tekniker är utformade för att hjälpa dig att uppnå större vinster på aktiemarknaden än vad många av världens mest framstående hedgefonder kan åstadkomma.

✔️ Förstå varför aktiemarknaden inte är en slumpmässig satsning: Upptäck hur du enkelt kan minimera riskerna samtidigt som du maximerar din vinstpotential.

✔️ Upptäck den okomplicerade sanningen bakom att tjäna pengar på aktiemarknaden och med digitala valutor: Det är betydligt enklare än du någonsin trott, med rätt vägledning och strategier.

Och det är inte allt: Kombinerat med dessa insikter avslöjar vi deras enkla 20-minutersformel för att omvandla en blygsam investering till en portfölj värd miljoner på mindre än 5 år. Med våra minikurser behöver du inte längre spendera timmar varje dag på att dyka djupt i finansiella analyser. Vi visar dig hur expertinvesterare bygger framgångsrika aktieportföljer med minimal tid och maximal avkastning.

Ladda ner våra minikurser idag och ta det första steget mot din finansiella frihet!

✔️ Helt gratis

Ingen anledning längre att kämpa med dyra konsultationsavgifter eller svårförståeliga termer.

✔️ BEPRÖVADE STRATEGIER

Hjälper dig att undvika fallgropar och kostsamma misstag. Bygg upp en miljonportfölj utan att behöva gissa dig fram.

✔️ FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR & få mer frihet

Gör dig redo att maximera din avkastning för att snabbare ta dig till dina drömmar.

Om skaparna & Om oss

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sitt mål att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

prisvinnande kundnöjdhet

Se vad våra kunder säger

"Strategierna som presenteras i dessa kurser har varit nyckeln till vår framgång"
- Philip Klang & Dennis Sahlström

P&D Group Logos (29)

HUVUDKONTOR & KONTAKT