EXKLUSIV WORKSHOP FÖR BÅDE NYBÖRJARE OCH ERFARNA INVESTERARE:

Trading och Investeringsstrategier för 2023

Workshop med Dennis Sahlström och Marie Waldenström

Lär dig investera framgångsrikt med strategier framtagna under 22 år! 

Ingen förkunskap eller teknisk finess krävs.

Torsdagen den 25 Maj Klockan 19:00 (GMT+2)

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

10,000+

Deltagare vid tidigare webinar

120 minuter

Exclusivt webinar

Live chat + Q&A

Under och efter webinariet

Vi är kända från bland annat:

dennis sahlström marcus de maria grupp av människor med certifikat investment mastery

Marcus och Dennis tillsammans med utexaminerade från “Investment Mastery University”

Marcis de maria dennis sahlström on stage

Dennis och Marcus De Maria delar scen på en av våra live workshops

EXCLUSIV WORKSHOP MED DENNIS SAHLSTRÖM OCH MARIE WALDENSTRÖM

Reservera din plats idag!

Torsdagen den 25 Maj Klockan 19:00 (GMT+2)

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

ALLMÄN RÅD VARNING OCH FRISKRIVNING AV RESULTAT: P&D Group Investments & Education AB kommer endast att ge dig allmänna råd, inte personlig eller finansiell rådgivning. Det betyder att vi inte kommer att ta hänsyn till dina personliga mål, ekonomiska situationer eller behov, även om de är kända. Därför kanske råden inte är lämpliga för dig. Vi kan ge allmänna råd om handelsstorlek, nivån på marginalen som behövs och riskhanteringstekniker som är lämpliga för våra handelsstrategier. Observera att handel och investeringar innebär flera risker. Vänligen förstå att resultaten som presenteras inte är typiska. Tidigare resultat, inkomster och procentuella anspråk är inte indikativa för framtida avkastning för dig. Även om våra kunder ser resultat över genomsnittet, får den genomsnittliga personen som följer någon utbildning om handel och investeringar få eller inga resultat. Finansiella instrument kan gå ner såväl som upp vilket resulterar i att du får mindre än du ursprungligen investerade. Anta inte att några rekommendationer, insikter, diagram, teorier eller filosofier kommer att säkerställa lönsam handel och investeringar för dig. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här.

INTE FACEBOOK/GOOGLE: Den här webbplatsen är inte en del av Facebook och/eller Google Inc. Dessutom är denna webbplats INTE godkänd av Facebook och/eller Google på något sätt.

© P&D Group Investments & Education AB Med ensamrätt. Bankgatan 1 | Lund | Sverige 223 52
Incorporated in Sweden Company Reg No: 559164-5238

Reservera din plats gratis!

Registrera mig på det här online webinaret gratis!

Dina uppgifter kommer att förvaras säkert – vi garanterar att vi inte kommer att spamma eller skicka din information vidare.