P&D group logga

The entrepreneur trilogy

stock, crypto och real estate böckerna tillsammans

Få den ultimata strategi för ekonomisk framgång med Entrepreneur Trilogy, en kraftfull samling av tre omfattande guider utformade för att förvandla dig till en smart investerare och entreprenör inom aktier, kryptovalutor och fastigheter. Denna banbrytande serie kommer att rusta dig med kunskap, strategier och praktiska exempel som krävs för att uppnå ekonomisk oberoende och varaktig rikedom på dagens dynamiska marknader.

 

Eller kanske du skulle vilja köpa böckerna här?

get it on apple books

"Det Är Strategierna Som Presenteras I Dessa Böcker Som Varit Nyckeln Till Den Framgång Vi Uppnått Idag."

Om böckerna

the stock entrepreneur boken av P&D group

The stock Entrepreneur

I "The Stock Entrepreneur", den första delen av trilogin, låser du upp hemligheterna bakom aktiemarknaden och höjer din investeringsskicklighet. Bemästra konsten att investera på aktiemarknaden, utforska olika strategier och tekniker samt få en gedigen förståelse för riskhantering och portföljdiversifiering.

the crypto entrepreneur boken av P&D group

The Crypto Entrepreneur

"The Crypto Entrepreneur", den andra boken i serien, tar den dig med på en transformerande resa in i kryptovärlden. Gå djupt in i grunderna i blockkedjeteknik, avslöja intrikatesserna hos olika kryptovalutor och lär dig att identifiera lönsamma möjligheter i den ständigt föränderliga digitala landskapet.

the real estate entrepreneur boken av P&D group

The Real Estate Entrepreneur

I "The Real Estate Entrepreneur", kommer du att bemästra konsten att investera i fastigheter. Lär dig att analysera och identifiera lönsamma fastighetsmöjligheter, utveckla kraftfulla förhandlingsfärdigheter och skapa en växande portfölj som genererar passiv inkomst. Genom att köpa alla tre böcker i Entreprenörstrilogin kommer du att: Få en omfattande förståelse för olika investeringsmöjligheter och strategier inom aktier, kryptovalutor och fastigheter.

360 Legal Solutions

Explore What We Are Doing Better

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliquam nulla off maxfr mous accumsan.

Learn All About Our Attorneys

Meet The Partners

Hardcover

Paperback/pocketbok

E-Bok

P&D group logga

Om författarna & Om oss

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Kundomdömen

4.9 stjärnor på Trustpilot och en hel uppsjö av video-testimonials, se vad våra kunder har uppnått med vår hjälp

"Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång vi uppnått idag."

P&D group logga

Huvudkontor & kontakt