P&D group logga

Få våra bästsäljande böcker helt gratis!

Innehåller strategier som du kan applicera utan någon som helst kunskap eller teknisk finess.

the lunchtime trader boken och profiting from cryptocurrencies bok tillsammans

Om böckerna

the lunchtime trader boken

The lunchtime trader

Aktiemarknadsexperter avslöjar deras enkla 20-minuter om dagen formel för att bygga en investeringsportfölj värd miljoner – på mindre än 5 år.
Slutligen, ta reda på strategierna för att uppnå rikedom på aktiemarknaden med minimal risk och lev livet enligt dina drömmar! Den här Gratis E-boken kommer att visa dig BEPRÖVADE strategier så att du kan undvika kostsamma misstag.

profiting from cryptocurrencies bok

uppnå lönsamhet med kryptovalutor

Denna bok kommer att ge dig värdefulla tips om hur du blir lönsam med digitala tillgångar. Den hjälper dig även att hänga med i den finansiella revolutionen.
Slösa inte din tid med uråldriga taktiker för att uppnå lönsamhet genom att investera med digitala valutor. Den här gratis e-boken kommer att ge dig de beprövade strategierna du behöver för att lyckas. Så kan du direkt undvika kostsamma misstag och börja generera kontinuerliga vinster. Garanterat!

P&D group logga

Om författarna & Om oss

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Kundomdömen

4.9 stjärnor på Trustpilot och en hel uppsjö av video-testimonials, se vad våra kunder har uppnått med vår hjälp

"Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång vi uppnått idag."

P&D group logga

Huvudkontor & kontakt

Vart ska vi skicka dina böcker?

the lunchtime trader boken och profiting from cryptocurrencies bok tillsammans