du är nu registrerad

grattis!

läs nedan vad som kommar ett hända nu fram tills workshopens start
- vi ses där!
/marie waldenström & dennis sahlström

E-mail med info

Du kommer nu att få mejl med all information du behöver inför workshopen, kolla din mail! (Obs: kan hamna i din skräppostmapp)

Countdown, förbredelser + material

Vi räknar ner till eventet tillsammans. När det närmar sig kommer du att få material varje dag som du kan gå igenom!

Workshop

Workshopen äger rum på Zoom, du kommer att få ett mail med all information du behöver för att ansluta!

boka ett möte gratis med en expert

Boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra experter, vi lär känna din situation och jobbar tillsammans för att nå dina mål!

“Amazing customer service, feel like I got my money’s worth in just 3 weeks”

Natalie K, Trustpilot

“This is probably the best en most understandable program. Not only they provide excellent and easy strategies. Their follow ups, the workshops, the hands on guidance from all of their coaches and trainers.”

Jurgen B, Trustpilot

“If you want to learn cryptos or stocks in a safe way and from a trustworthy team, then I can only recommend Investment Mastery”

U Clausen, Trustpilot

ALLMÄN RÅD VARNING OCH FRISKRIVNING AV RESULTAT: P&D Group Investments & Education AB kommer endast att ge dig allmänna råd, inte personlig eller finansiell rådgivning. Det betyder att vi inte kommer att ta hänsyn till dina personliga mål, ekonomiska situationer eller behov, även om de är kända. Därför kanske råden inte är lämpliga för dig. Vi kan ge allmänna råd om handelsstorlek, nivån på marginalen som behövs och riskhanteringstekniker som är lämpliga för våra handelsstrategier. Observera att handel och investeringar innebär flera risker. Vänligen förstå att resultaten som presenteras inte är typiska. Tidigare resultat, inkomster och procentuella anspråk är inte indikativa för framtida avkastning för dig. Även om våra kunder ser resultat över genomsnittet, får den genomsnittliga personen som följer någon utbildning om handel och investeringar få eller inga resultat. Finansiella instrument kan gå ner såväl som upp vilket resulterar i att du får mindre än du ursprungligen investerade. Anta inte att några rekommendationer, insikter, diagram, teorier eller filosofier kommer att säkerställa lönsam handel och investeringar för dig. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här.

INTE FACEBOOK/GOOGLE: Den här webbplatsen är inte en del av Facebook och/eller Google Inc. Dessutom är denna webbplats INTE godkänd av Facebook och/eller Google på något sätt.

© P&D Group Investments & Education AB Med ensamrätt. Bankgatan 1 | Lund | Sverige 223 52
Incorporated in Sweden Company Reg No: 559164-5238

EnglishSwedish

Registrera mig på det här online webinaret gratis!

Dina uppgifter kommer att förvaras säkert – vi garanterar att vi inte kommer att spamma eller skicka din information vidare.