p&d group och MW academy

Du har nu registrerat dig på workshopen!

läs nedan om vad som händer nu!

Bra jobbat, Vi ses på webinaret!

/Dennis & Marie

Mejl med info

Du kommer nu att få ta emot mejl med all infomration du behöver inför webinaret, kolla din e-post! (Obs: Kan hamna i spräppost)

Nedräkning, förberedelse + material

Vi räknar ner till Webinaret tilsammans. När det närmar sig så kommer du att få ta emot material varje dag som du kan gå igenom

Workshop

Webinaret äger rum på Zoom, du ska få ta emot mejl mer all information du behöver för att ansluta!

Boka ett gratis möte i väntan på workshopens start!

Läs om våra kundomdömen

4,9 stjärnor på trustpilot och en hel uppsjö av kundomdömen, se vad våra kunder fått för resultat:

lämna inte framgång åt slumpen

Få teoretisk kunskap och praktiska färdigheter för att utveckla robusta beprövade tradingstrategier som verkligen fungerar.

Du behöver aldrig oroa dig för att inte ha någon tidigare erfarenhet av trading, eftersom våra handels- och investeringskurser är lämpliga för alla nivåer – börjar med grunderna och stödjer dig på din resa mot ekonomisk frihet. 

Ändå vänder vi oss också till den mycket mer erfarna tradaren och investeraren med våra mer avancerade trading- och investeringskurser.

Människor överallt kämpar med ekonomi, hälsa och affärer. Vår vision är att göra skillnad för människor och hjälpa dem att inte lämna framgång åt slumpen. Genom att bygga flera inkomstpelare spelar det ingen roll vad som händer i ditt liv eller i världen, du kommer att vara förberedd.

ALLMÄN RÅD VARNING OCH FRISKRIVNING AV RESULTAT: P&D Group Investments & Education AB kommer endast att ge dig allmänna råd, inte personlig eller finansiell rådgivning. Det betyder att vi inte kommer att ta hänsyn till dina personliga mål, ekonomiska situationer eller behov, även om de är kända. Därför kanske råden inte är lämpliga för dig. Vi kan ge allmänna råd om handelsstorlek, nivån på marginalen som behövs och riskhanteringstekniker som är lämpliga för våra handelsstrategier. Observera att handel och investeringar innebär flera risker. Vänligen förstå att resultaten som presenteras inte är typiska. Tidigare resultat, inkomster och procentuella anspråk är inte indikativa för framtida avkastning för dig. Även om våra kunder ser resultat över genomsnittet, får den genomsnittliga personen som följer någon utbildning om handel och investeringar få eller inga resultat. Finansiella instrument kan gå ner såväl som upp vilket resulterar i att du får mindre än du ursprungligen investerade. Anta inte att några rekommendationer, insikter, diagram, teorier eller filosofier kommer att säkerställa lönsam handel och investeringar för dig. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här. Bilder som används är endast för exempel. Se till att du skaffar professionell eller finansiell rådgivning för att säkerställa att handel med eller investeringar i finansiella produkter är lämpliga för dina omständigheter, och se till att du skaffar, läser och förstår alla tillämpliga erbjudandedokument. Alla vittnesmål på denna sida är verkliga och kan hittas på TrustPilot genom att klicka här.

INTE FACEBOOK/GOOGLE: Den här webbplatsen är inte en del av Facebook och/eller Google Inc. Dessutom är denna webbplats INTE godkänd av Facebook och/eller Google på något sätt.

© P&D Group Investments & Education AB Med ensamrätt. Bankgatan 1 | Lund | Sverige 223 52
Incorporated in Sweden Company Reg No: 559164-5238