P&D Group Logos (29)

Lifestyle Trading: Nyckeln till Frihet + AI och Krypto som ger dig ett stort Försprång

Workshop med dennis sahlström Onsdagen DEN 5 juni 19:00 (CET)

Onsdagen DEN 5 juni 19:00 (CET)

Days
Hours
Minutes
Seconds

20,000+

Deltagare vid tidigare event

19:00 (CET)

Exklusiv Zoom-streamad-workshop

Live chat + Q&A

Under och efter evenemanget

om värdarna

Även om Dennis Sahlström och Philip Klang började sin resa belastade med skulder, tillsammans med Marcus De Maria, har de framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjliga möjlighet att nå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i detta webbseminarium som har varit nyckeln till den framgång de har nått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem som de har förmånen att vägleda och stödja.

Onsdagen DEN 5 juni 19:00 (CET)

Days
Hours
Minutes
Seconds

prisvinnande kundnöjdhet

vad våra medlemmar säger

"De strategier som presenterades i denna workshop har varit nyckeln till all vår framgång" - Philip Klang & Dennis Sahlström

Onsdagen DEN 5 juni 19:00 (CET)

Days
Hours
Minutes
Seconds
P&D Group Logos (29)

Huvudkontor & kontakt