P&D Group
PRESSMEDDELANDE

1 Mars 2024

THERESE OLSSON ANSLUTER SOM
COO TILL P&D GROUP

P&D Group stärker ledningen med Chief Operating Officer den 1 mars 2024 och välkomnar Therese Olsson tidigare VD för Sveriges största entreprenörstävling.

P&D Group, en ledande aktör inom finansiell utbildning, är glada att meddela att Therese Olsson har anslutit sig till företaget som Chief Operating Officer (COO). Therese kommer att spela en central roll i att leda och forma företagets operativa arbete för att säkerställa fortsatt tillväxt och framgång. Med en imponerande bakgrund som VD för Venture Cup Sverige kommer Therese att tillföra värdefull kunskap till P&D Group.

Att inta rollen som COO i P&D Group under en fas av tillväxt ger mig inte bara möjligheten att vara med på resan, utan också att aktivt forma och bidra till företagets framgång. Dessutom är min passion att göra en verklig skillnad för människors framgång något som genomsyrar P&D Group’s grundvärderingar.“, kommenterar Therese Olsson, COO för P&D Group.

“Vi är övertygade om att Therese kommer att vara en nyckelperson i att ta P&D Group till nästa nivå, och vi ser fram emot att dra nytta av hennes erfarenheter och engagemang.”, kommenterar Philip Klang, VD för P&D Group

P&D Group tillhandahåller utbildningar genom två huvudområden. Det ena fokusområde är finansiell utbildning och vägledning genom att lära individer att trada och investera i aktier samt kryptovalutor. Inom det andra området erbjuder P&D Group ett mentorskap till företag genom att utveckla och optimera deras marknadsföringsstrategi med hjälp av Google Ads.


För mer information, vänligen kontakta oss på info@pdgroupsweden.se

för mer information,
vänligen kontakta oss

Kommunikation och bra kundservice är nyckeln till framgång. Vi värdesätter varje individ högst upp på vår dagordning. Tveka inte på att ta kontakt med oss.