Dennis Sahlstrom och Philip Klang P&D Group Sweden Investing
En stor del av hjärnan är fokuserad på visuell bearbetning, vilket gör att människor kan bearbeta bilder med en otrolig hastighet. Den mänskliga hjärnan kan känna igen ett välbekant föremål på bara 100 millisekunder, vilket gör bilder till det perfekta sättet att kommunicera i dagens värld med kort uppmärksamhet.

Vår hjärna kan tolka bilder mycket snabbare än text, varför bilder kan kommunicera en produkt, tjänst eller varumärke direkt. Dessutom ger bilder djup och sammanhang till en beskrivning eller berättelse och ger en mycket mer uppslukande upplevelse än att skriva ensam. Det är därför dina sociala medier behöver bra bilder.

Om du vill få ut ditt varumärke och din image måste du kunna använda bilder på ett sätt som gör att de sticker ut i dina kunders sinnen och gör dem entusiastiska över ditt varumärke. Om du kan göra detta kommer du att kunna öka engagemanget i dina sociala profiler, webbplatser eller i dina marknadsföringskampanjer online.

Det viktigaste när det kommer till bilder på sociala medier är att tänka på hur du ska använda dem för att få bästa möjliga effekt för ditt varumärke. Vikten av varumärkesbyggande kan inte överbetonas och du måste tänka på att bilderna du använder måste vara relevanta för att underlätta dina affärsmål. Även om det finns många sätt att göra ditt företag känt och kommunicera med dina kunder, fungerar ingenting så bra som att ha en stark uppsättning varumärkesbilder för att locka tittare och förvandla dem till kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *